Jakie zalety mają nowe podręczniki WSiP oraz jakie nowe materiały metodyczne udostępniamy w Klubie Nauczyciela?

Dla dyrektorów i nauczycieli

Jeśli uczysz kwalifikacji INF.02, SPL.01 lub HGT.02 czekamy na Twoją opinię. Wypełnij ankietę!

Podziel się opinią

Udostępnij

Prezentacja o zaletach nowych podręczników WSiP do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Nowe materiały dla zawodu w Klubie Nauczyciela na ucze.pl

Prelegent:
Monika Michalska
Koordynator produktów. Dział Marketingu WSiP

Zobacz inne spotkania

  • Dla nauczycieli

    27 Cze 2022

    Lekcja HGT.02: Zasady żywienia i procesy technologiczne w gastronomii

    Jak pracować ze zmienionymi wydaniami bestsellerowych publikacji WSiP Zasady żywienia oraz Procesy technologiczne w gastronomii? Jakie nowe materiały przygotowaliśmy, aby pomóc nauczycielom prowadzić ciekawe i angażujące uczniów zajęcia?

  • Dla dyrektorów i nauczycieli

    07 Cze 2022

    Metodyka nauczania a podręczniki
    Matematyka wokół nas z uwzględnieniem zmian w klasie 6

    7 czerwca odbyło się e-spotkanie ze współautorką podręcznika ze współautorką podręcznika Matematyka wokół nas dla klasy 6 – Heleną Lewicką. Rozmowa dotyczyła zmian, jakie zaszły w publikacji.

  • Dla dyrektorów i nauczycieli

    23 Maj 2022

    Lekcje zawodowe po nowemu

    Serdecznie zapraszamy wszystkich nauczycieli i dyrektorów szkół na cykl spotkań Lekcje zawodowe po nowemu. Na spotkaniach podpowiemy, jak prowadzić lekcje atrakcyjne dla uczniów z wykorzystaniem materiałów przygotowanych przez WSiP.
    Zarejestrowani nauczyciele otrzymają certyfikat uczestnictwa w spotkaniu online.