Jak pracować ze zmienionymi wydaniami bestsellerowych publikacji WSiP Zasady żywienia oraz Procesy technologiczne w gastronomii? Jakie nowe materiały przygotowaliśmy, aby pomóc nauczycielom prowadzić ciekawe i angażujące uczniów zajęcia?
W Klubie Nauczyciela Uczę.pl już wkrótce pojawią się oczekiwane przez nauczycieli pomoce dydaktyczne:
- scenariusze lekcji do zeszytów ćwiczeń Procesy technologicznych w gastronomii
- karty pracy do podręcznika Zasad żywienia
Prelegentka:
Anna Kmiołek-Gizara: dyrektorka Zespołu Szkół Zawodowych im. Jana Ruszkowskiego w Pułtusku i wieloletnia nauczycielka zawodu w Zespole Szkół im. Bolesława Prusa w Pułtusku. Podejmując wyzwanie objęcia stanowiska dyrektorki, chciała stworzyć nowoczesną szkołę. Szkołę, która kształci w zawodach potrzebnych, poszukiwanych i dających zatrudnienie absolwentom.