Zmiany w podstawie programowej w branży gastronomicznej (HGT)

Dla dyrektorów i nauczycieli

Oferta zgodna z podstawą programową 2019:

  • Podręcznik do kwalifikacji HGT.02 cz. 1 i cz. 2
  • e-Poradnik (plan wynikowy, rozkład materiału, karty pracy)
  • Repetytorium i testy
  • Zbiór zadań
Udostępnij

Omawiane zagadnienia:

  • Zawody przyporządkowane do branży
  • Minimalna liczna godzin kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych
  • Cele kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych
  • Przykładowe kryteria weryfikacji efektów kształcenia
  • Warunki kształcenia
  • Projekt podstawy programowej w branży gastronomicznej

 

Prowadzący:

Anna Kmiołek-Gizara – kierownik szkolenia praktycznego w Zespole Szkół im. Bolesława Prusa w Pułtusku, nauczyciel dyplomowany

Zobacz inne spotkania

  • Dla dyrektorów i nauczycieli

    13 Maj 2021

    Jak przygotować uczniów do egzaminu ósmoklasisty po roku nauki zdalnej?

    Zaplanuj przygotowanie do egzaminu ósmoklasisty po nauczaniu w okresie pandemii. Poznaj ofertę WSiP na rok szkolny 2021/2022. Zapraszamy do obejrzenia e-spotkania: ZDAJ się na WSiP! Jak przygotować uczniów do egzaminu ósmoklasisty po roku nauki zdalnej?

  • Dla dyrektorów i nauczycieli

    17 Maj 2021

    Co nowego w Nowych Tropicielach?

    Zapraszamy do udziału w spotkaniu online Co nowego w Nowych Tropicielach? Gośćmi będą panie Emilia Raczek oraz Beata Gawrońska, nauczycielki wychowania przedszkolnego oraz autorki cyklu Nowi Tropiciele.

  • Dla dyrektorów i nauczycieli

    20 Kwi 2021

    Planeta dzieci w świecie wartości!

    Zapraszamy do obejrzenia spotkania Planeta dzieci. Prawda, dobro, piękno w świecie wartości!