Zmiany w podstawie programowej w branży gastronomicznej (HGT)

Dla dyrektorów i nauczycieli

Oferta zgodna z podstawą programową 2019:

  • Podręcznik do kwalifikacji HGT.02 cz. 1 i cz. 2
  • e-Poradnik (plan wynikowy, rozkład materiału, karty pracy)
  • Repetytorium i testy
  • Zbiór zadań
Udostępnij

Omawiane zagadnienia:

  • Zawody przyporządkowane do branży
  • Minimalna liczna godzin kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych
  • Cele kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych
  • Przykładowe kryteria weryfikacji efektów kształcenia
  • Warunki kształcenia
  • Projekt podstawy programowej w branży gastronomicznej

 

Prowadzący:

Anna Kmiołek-Gizara – kierownik szkolenia praktycznego w Zespole Szkół im. Bolesława Prusa w Pułtusku, nauczyciel dyplomowany

Zobacz inne spotkania

  • Dla dyrektorów i nauczycieli

    13 Kwi 2023

    BIZNES I ZARZĄDZANIE – konferencje stacjonarne

    BIZNES I ZARZĄDZANIE. Nowy wymiar nauki biznesu – nowoczesne narzędzia pracy nauczyciela.

  • Dla dyrektorów i nauczycieli

    21 Mar 2023

    Webinar: „Lekcje, które angażują uczniów – atrakcyjnie i przystępnie o ubezpieczeniach”

    We wtorek, 21 marca 2023 roku, w godzinach 17.00-18.00 odbył się webinar:  „Lekcje, które angażują uczniów – atrakcyjnie i przystępnie o ubezpieczeniach”

  • Dla nauczycieli

    15 Mar 2023

    Webinar: Ostatnia prosta przed Maturą 2023 – wyzwania, strategie, skuteczność.

    W środę, 15 marca 2023 roku, w godzinach 18.00-19.00 odbył się webinar: „Ostatnia prosta przed Maturą 2023 – wyzwania, strategie, skuteczność.”