Technik żywienia i usług gastronomicznych / Kucharz

Pobierz materiały

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1
Materiały dla wszystkich
Materiały dla nauczycieli
Podręcznik
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2
Materiały dla wszystkich
Materiały dla nauczycieli
Podręcznik
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 2
Język angielski zawodowy. Język angielski w gastronomii
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 1
Materiały dla wszystkich
Wiadomości
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02 cz. 1
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Materiały dla wszystkich
Materiały dla nauczycieli
Podręcznik
Prawa autorskie
Materiały dla wszystkich

Nie znaleziono materiałów

Spróbuj wpisać inną frazę lub usunąć zawartość pola wyszukiwania.

Materiał dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

lub Załóż konto

Rejestracja w serwisie jako: