Przejdź do treści
  • SPC.01
  • Język obcy zawodowy
  • Pracownie
  • Pozostałe podręczniki

Kwalifikacja SPC.01

Produkcja wyrobów cukierniczych

Technologie produkcji cukierniczych. SPC.01. Część 1

Technologie produkcji cukierniczych. SPC.01. Część 2

Technika w produkcji cukierniczej. SPC.01

Język obcy zawodowy

Język niemiecki zawodowy w gastronomii

Pracownie

Publikacje do praktycznej nauki zawodu

Pracownia produkcji cukierniczej

Pozostałe podręczniki

Bezpieczeństwo i higiena pracy

Prowadzenie działalności gospodarczej

BHP w branży gastronomicznej

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 8:00-16:00
Napisz do nas wiadomość
wsip@wsip.com.pl Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Porozmawiaj na czacie
Otwórz czat Nasi doradcy pozostają do Twojej dyspozycji w godzinach 8:00-16:00.
Skip to content